Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Felanmälan Felanmälan görs på telefon: 040-94 75 07

Stenåldersgatan, Stenyxegatan, Bronsyxegatan, Sångleksgatan

I Fosie Industriby, Malmö hyr Bats Fastigheter ut industrilokaler med kontor och lager.

Moderna och flexibla lokaler

Lokalerna är moderna och flexibla i storlekarna 195-1330 m². Industrilokalerna  inrymmer ett antal kontor, lager, pentry, WC och omklädningsrum med dusch. Lagerdelen har en port med ca 3,6 m bredd och ca 3 m höjd. Inuti lagret är den fria höjden på ca 3,9-4,5 m.

Behaglig inomhusmiljö och trevlig utomhusmiljö

Installerad komfortkyla gör att inomhusklimatet är mycket behagligt året om. Utomhusmiljön är väldigt trevlig med fina grönytor och trädgårdsytor, som inbjuder till lunch eller fika ute på sommaren. 

Kommunikationer och service

Fastigheten är centralt belägen med direkt anslutning till genomfartsleden Agnesfridsvägen samt Inre och Yttre Ringvägarna. Detta innebär snabba transporter till övriga landet, Malmö Airport, Köpenhamn och Öresundsbron samt smidigt pendlande med buss eller tåg exv till Hyllie. Skyltläget är mycket bra. Närservice finns på Jägersro köpcentrum med restauranger, affärer och livsmedelsbutik inom någon minuts avstånd. Även Hyllie och Emporia ligger mycket nära med kommunikationer och service.

P-platser

Det finns utmärkta parkeringsmöjligheter på områdena. Säkerheten är hög med automatiska grindar och höga staket på våra områden.

 

Intresseanmälan

Söker storlek på lokal