Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Felanmälan Felanmälan görs på telefon: 040-94 75 07

Agronomvägen

Bats fastigheters lokaler varierar från 215-535 m². De är mycket ändamålsenliga och har god standard. Våra lokaler passar perfekt som industri-, försäljnings- och lagerlokal. Lokalerna innehåller en kontorsdel med ett antal kontorsrum, konferensrum, pentry, arkiv, omklädningsrum med dusch och toalett samt en uppvärmd försäljnings-/lager-/produktionsdel, till vilken det finns en stor port för lastning och lossning.

Behagligt inomhusklimat

Komfortkyla finns installerad i både kontor och lager och ger ett behagligt inomhusklimat året om. Fri höjd inomhus i lager-/produktionsdelen är ca 3,9-4,5 m. Stor port med ca 3 m höjd. På gaveln finns fria p-platser. 

Kommunikationer och service

Våra industrilokaler nås lätt med lastbil. Till Täby centrum är det ca 5 min bilfärd och busshållplats finns direkt utanför. Våra lokaler i Täby ligger mycket strategiskt belägna och med perfekt skyltläge vid den stora genomfartsleden Bergtorpsvägen/Nya Täbyvägen.

Intresseanmälan

Söker storlek på lokal